Menu

Coolinarny

Mój kulinarny blog, zapraszam!

Kremowa zupa koperkowa. Na obierkach z serkiem topionym!

wedith

Oj dawno tak dobrej zupy nie jadłam. Zaczęłam zbierać obierki warzyw i mrozić porcjami na wywar. Dzisiaj debiut obierkowy, niezwykle aromatyczny! Dzięki dodaniu serka topionego, zupa staje się aksamitna i kremowa.  Musisz spróbować!

Kremowa zupa koperkowa. Na obierkach z serkiem topionym!

Moja wersja jest wegetariańska. Jeśli chcesz uzyskać mięsną wersję dodaj ugotowaną osobno pierś z kurczaka lub indyka.

Po przepis zapraszam na moją nową stronę mojpomyslna.pl Powoli się przenoszę, więc jeśli masz ochotę nadal mnie obserwować polub mój nowy fanpage.  Znajdziesz mnie pod @mojpomyslnapl  :)

 

Jagodzianki z extra niespodzianką! >

< Obiad w 30 minut: Zielona potrawka curry


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentarze (1)

Dodaj komentarz
  • mikimama

    Bardzo pomysłowo!

© Coolinarny
Blox.pl najciekawsze blogi w sieci